@Svobodpata:
Je hezké pomáhat druhým, ale někdy mám pocit, že sem píšeš jenom proto, abys napsal. Já jsem byl odkojený tvrdě spravovanými mail listy, kde i dodatečné poděkování bez čehokoliv dalšího užitečného navíc byl prohřešek (děkovalo se dopředně, na konci prosby o pomoc).
Tebou citovaný případ je z 20. 10. minulého roku (tj. přes 1/4 roku stará záležitost) a zjevně vyřešený ještě týž den večer. Reaguješ-li na takto staré příspěvky, kde následuje několik stránek další diskuse, ověř, že si, je-li tvoje pomoc ještě potřeba, nebo se zeptat v soukromé zprávě (SZ, někdy též PM - private mail).
Někdy mi tu chybí takové to klikání +/- (paleček nahoru/dolů), nebo prostě jenom tlačítko "dobře ty" u příspěvku, k vyjádření prostého souhlasu, uznání, případně nesouhlasu, bez nutnosti dalšího okecávání. To ale neznamená, že budu posílat obrázky se smajlíky či palečky.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak jsi nadšenec stále ještě školou povinný. To je skvělé a určitě lepší, než hnít u televize Na odborném fóru je ale vhodné se chovat více zdrženlivě, reagovat hlavně věcně. Od pokecu je čet (chat) vlevo.
---
sorry za OT mentroský příspěvek. Jsem si vědom, že i tento post je mimo mnou zmiňovaná pravidla odborných diskusí.
//oscar: neb s vyse uvedenym na 110% souhlasim, prispevek tu nechavam, a veskere dalsi OT mazu.